Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 19 november 2013

Grote reorganisatie in de konijnenopvang

Na het ontslag van Ann en de vergadering van vorige maandag, is het vernieuwde team volop aan de slag gegaan om alles te reorganiseren en te kijken wie welke konijnen zou kunnen huisvesten.
Vrijdagavond zijn we met 3 auto's naar Kortemark gegaan om alles daar zoveel mogelijk weg te halen. Door allerlei zaken waar we hier niet over willen uitweiden, was het noodzakelijk om een snelle evacuatie op poten te zetten.  We namen de 4 overblijvende konijnen mee: Romy, Samsonite, Whisky en Indy.  Twee konijnen bleken niet meer in hun hokken te zitten, waarschijnlijk moeten ze uit hun ren ontsnapt zijn, en weggelopen zijn.  Het ging om Toto en Daisy.  Aangezien de kans klein is dat ze weer gezien en gevangen gaan worden, hebben we ze als vermist genoteerd.
Daarna vulden we de auto op met zoveel mogelijk van het gesponserde materiaal dat op de zolder stond.
Onze auto's waren goed geladen, en nu staan er nog wat kleinere zaken en de rennen, waar we zo snel mogelijk alles van gaan oppikken.
Op vrijdagavond werden alle konijnen hier geïnstalleerd in de verschillende binnen-en buitenhokken, en zijn dit weekend verder verdeeld naar de verschillende gastgezinnen.
Auto van Vicky, boordevol gesponserde spullen

Al een groot deel overgeladen bij Veerle, en ook Samsonite mocht mee

We zijn ontzettend blij met alle hulp dat we krijgen, en Veerle is ook zo lief om tijdelijk 3 ipv 2 konijnen op te vangen, en ook als draaischijf te fungeren voor materiaal, die we gelukkig zoveel mogelijk bij haar kunnen stockeren. Er staat hier nog heel wat, en ik ben gisteren nog bij Kelly gaan ophalen, en ook dat zal zo snel mogelijk naar ons centraal punt verhuizen.
Tijdelijke situatie bij Veerle: Samsonite in het kleine hok in transit, Knabbel en Babbel in het binnenhok en Whisky in het buitenhok.

Samsonite links, Knabbel & Babbel rechts

Al een deel van het gestockeerde voer en materiaal

Met heel veel dank aan 

Ook bij Els in Aalst is het een beetje puzzelen om alle konijnen netjes te plaatsen. Door de aanhoudende regen van de afgelopen tijd zijn de buitenkonijnen toch naar binnen verhuisd, en is er ook plaats voor een paar extra opvangers.  
Zoals je ziet, is de situatie overal niet ideaal, maar we proberen om allemaal tot een goede oplossing te komen, voor het welzijn van konijntjes die geen thuis meer hebben...
We hebben allemaal een groot hart voor dieren, en voor konijntjes in het bijzonder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.