Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 5 maart 2014

Veel adopties deze week!

Maandag was het de beurt aan Swiffer en Quinzi om te verhuizen.  Ze zaten al van de zaterdag samen, toen zijn broer, zusjes en mama al een nieuwe thuis hadden gevonden.
Hij heeft wel een nieuwe naam gekregen, namelijk Rambo, en dit past ook wel bij deze stoere jongen.  En zo te zien hebben ze het al helemaal naar hun zin!!!

En gisteren kregen we nog een mailtje van iemand die op zoek was naar een vrouwtje, omdat het rammetje Bugs een beetje depri aan het worden was na de dood van zijn vriendinnetje.  Hun oog was gevallen op mijn Snuffel, en dat was ook het enige beschikbare vrouwtje dat op dit ogenblik in de vestiging in Oostkamp zit.
We koppelden ze in de ren in de garage, en al vrij snel was alles in kannen en kruiken!  De foto hieronder spreekt voor zich! En het leuke is, ze woont nu een paar straten verder, dus ik mag in feite altijd nog een keer binnenspringen om haar te bezoeken.  Het deed toch een beetje pijn om haar af te staan, want dat is ook helemaal tegen mijn principes... Maar ik vermoed dat ze véél gelukkiger zal zijn met één vriendje in plaats met een grote groep hangoren... En aangezien het meteen klikte zonder agressie, denk ik zeker wel dat het dik in orde komt voor haar.  Hopelijk mogen ze nog van héél véél jaren samen genieten!!!
Al helemaal op haar gemak bij haar nieuwe vriendje

Samen in de transportbox

En vandaag was het de beurt aan vondeling Truffel om hem te koppelen aan een eenzame dame na de dood van haar vriendje. We installeerden de ren buiten, want het was toch een mooi zonnetje!
Even op verkenning

Er lag plots heel wat haar, maar bij nader inzien had Flokje zich met de koppeling gemoeid, en dan heb ik hem maar tijdelijk opgesloten, zodat de tortelduifjes zonder problemen kennis met elkaar konden maken...
En de koppeling verliep vlekkeloos, ze waren niet 100% in elkaar geïnteresseerd, maar maakten ook geen ruzie.
En toen meneer languit tegen mevrouw ging aanliggen, wist ik dat het in kannen en kruiken was!

Love is in the air

A very happy couple!!!

Met al die buitengaanders is er ook weer plaats voor binnenkomers... Morgen komen er 2 keer 2 konijnen binnen, en normaal gezien in het weekend of kort erna ook nog 2 hangoorrammen, maar daar hoor je later deze week wel meer over!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.