Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 14 juli 2015

Statistieken voor de maanden mei en juni



Momenteel gaan de adopties zeer moeizaam, maar er worden zoals altijd wel veel konijntjes aangebracht. In de vakantieperiode komen er ieder jaar veel konijnen binnen en worden er ook heel veel zomaar ergens gedumpt. Ook dit jaar is dat spijtig genoeg niet anders. We houden ons hart vast voor de komende dagen, want dan is het ook de piek van de vakanties...

De laatste 2 maanden zijn er ook een heel aantal cavia's de revue gepasseerd en hebben een mooie thuis gevonden. Dankzij medewerkster Wendy kunnen deze diertjes ook met de nodige kennis en liefde verzorgd worden. Momenteel zijn er nog steeds cavia's die geadopteerd kunnen worden.

Even enkele cijfers...
Als je weet dat we de laatste 15 maanden elke maand gemiddeld zo'n 13 konijnen hebben geplaatst, gaat het nu echt wel moeizaam voor onze opvangertjes.  Deels te wijten aan de verhuis van de hoofdzetel, maar het is helaas voor ons én de konijntjes extreem rustig op het vlak van adopties...

MEI
Binnengekomen: 11 konijnen
Geplaatst: 8 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 4 (kleintjes van Noortje)
Overlijdens: 6

JUNI
Binnengekomen: 19 konijnen
Geplaatst: 3 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 7 (kleintjes van het gedumpt konijntje Zippy) (+ de 8 van Octavia die nog niet geregistreerd zijn)
Overlijdens: 0

Hopelijk mogen er snel weer wat konijntjes verhuizen en blijven alle kleintjes het goed doen, zodat ook zij naar hun forever home kunnen vertrekken. Zo komen er weer plaatsen vrij voor nieuwe konijntjes en kunnen we alle diertjes redden die wij graag willen redden!
Maar dus een warme oproep om onze opvang bekender te laten worden door onze berichtjes te delen, want veel mensen weten niet dat er zoiets bestaat als een konijnenopvang en dat deze dieren zeker een 2de kans verdienen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.